Acasa
Artisti
Cautare
Cont nou
Contul meu
Contact
Intrebari
Galerie
Pictori
 
Ghid
 

Misiunea noastra

Site-ul isi propune sa uneasca artistii spre o mai buna prezenta pe internet. Dorim sa unim o comunitate de artisti care vor sa reuseasca online. Suntem convinsi de faptul ca multi artisti, care au deja site personal, au inteles ca nu e usor sa te faci cunoscut. Nu ajunge doar sa ai un site personal ca sa reusesti online. Stim si noi, de aceea ne-am propus sa folosim toate mijloacele de promovare - directe si indirecte - pentru a uni cele doua comunitati: artistii si iubitorii de arta.


Diferenta intre un serviciu platit si unul gratis

Multi dintre noi avem senzatia ca serviicile gratis sunt cele mai bune. Daca gandim pe termen scurt, sau daca dorim sa testam un serviciu, atunci probabil 'gratis' suna bine. Pe termen lung insa serviciile gratis, atrag dupa sine mult mai multa bataie de cap, lipsa de profesionalism si/sau lipsa raspunderii.
Cu ajutorul aplicatiei noastre nu trebuie sa mai apelati la rude sau prieteni sa va faca in graba un site html, sau sa fiti nevoiti dvs. sa invatati codul sursa. Ca apoi sa modificati manual toate imaginile si sa le incarcati pe un subdomeniu pe care ati pierdut parola in urma cu 4 luni. Cand e vorba de gazduire gratis, multe servicii de gen fac casa buna pe termen scurt, insa reclamele in abundenta distrag utilizatorul. Serviciile platite atrag dupa sine, profesionalism, competenta, competitivitate, responsabilitate, servicii adiacente.

Avantajele existentei in cadrul unei comunitati

Aici coexistam ca si familie, ca si comunitate si avem un tel comun. Scopul nostru, ca si comunitate de artisti, este de a ne face cunoscuti, de a ne promova unii pe ceilalti (in mod indirect) si de a ne rotunji veniturile. Site-ul detine mijloace prin care artistii au drepturi egale pentru fiecare categorie in parte (servicii platite/gratis). Existenta in cadrul unei comunitati asigura mai multi vizitatori pentru un artist.Pentru intrebari va recomandam sectiunea: Intrebari

 

 

Subiecte
Teme
Tehnici
Cromatica