Acasa
Artisti
Cautare
Cont nou
Contul meu
Contact
Intrebari
Galerie
Pictori
 
Termeni si conditii
 


Utilizarea site-ului picturi.com implica acceptarea acestor termeni si conditii. Picturi.com isi rezerva dreptul de a modifica forma prezenta a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea picturi.com si a furnizorilor acesteia si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
Datele dvs. personale vor fi folosite de picturi.com numai in scopul declarat al acestui site. Picturi.com se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda baza de date referitoare la datele dvs. personale.

Securitatea informatiilor
Picturi.com nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat si gazduit site-ul. De asemenea, picturi.com nu raspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul.

Declinarea responsabilitatii
Picturi.com nu garanteaza disponibilitatea lucrarilor afisate, deoarce acestea sunt in posesia artistilor.

Conditii legale
Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Taxele rezultate din activitatea de comercializare a lucrarilor, cade in raspunderea artistilor. Picturi.com actioneaza ca o piata de desfacere, nu ca si comerciant.

 

Subiecte
Teme
Tehnici
Cromatica