Acasa
Artisti
Cautare
Cont nou
Contul meu
Contact
Intrebari
Galerie
Pictori
 
Intrebari frecvente
 


Cumparatori

Cum cumpar o pictura?
Dupa ce ati navigat prin galeria noastra si ati gasit o lucrare pe care doriti sa o cumparati, daca lucrarea aleasa este marcata cu statutul De vanzare sau Comanda copie atunci aveti posibilitatea de a contacta artistul in privinta achizitionarii lucrarii. Completati toate datele, si comanda dvs. v-a ajunge la artist, acesta urmand sa va contacteze.

Cine vinde tablouri?
Tablourile listate apartin artistilor, atunci cand faceti o comanda intrati in contact direct cu artistul, fara existenta unei terte parti. Lucrarile listate sunt in galeria artistului. Artistul este cel ce detine lucrarile, si acesta comercializeaza lucrarea.

Vreau o lucrare dar apare ca fiind Retinuta/Vanduta.
Pot sa cumpar lucrarea?
Lucrarile care sunt retinute/vandute nu pot fi achizitionate. Ele exista ca scop pur informativ, pentru intregirea portofoliului. Pictorul este cel care hotareste statutul unei lucrari.

Vreau o lucrare dar apare ca fiind copie. Pot sa cumpar originalul?
Nu. Dintr-un motiv sau altul, originalul nu este disponibil. Se poate comanda o copie a picturii artistului. Pictorul este cel care hotareste statutul unei lucrari.

Artisti

Cum pot afisa lucrarile mele pe site?

Pentru afisarea lucrarilor va invitam sa va creati cont si sa va completati portofoliul accesand pagina de inregistrare membru nou.

In ce categorie se incadreaza portofoliul meu?

Exista doua categorii de pictori in cadrul site-ului: "Artisti" si "Pictori Amatori".
In cadrul sectiunii "Artisti" se incadreaza pictorii cu facultatea de Arte Plastice sau alte studii in domeniu si portofoliu amplu.
In cadrul sectiunii "Pictori Amatori" se incadreaza acei pictori care au studii gen Liceul/Scoala de Arte Plastice dar au un portofoliu in formare si cei care nu au studii in domeniul artelor plastice dar au un talent deosebit.

Ce adaos comercial practicati?
Adaos comercial 0%! Nu practicam nici un comision comercial! Cumparatorii intra in legatura directa cu artistii. Vanzarea se face in mod direct. Site-ul nostru percepe o taxa lunara de gazduire a lucrarilor. Acest procedeu este deosebit de avantajos, intrucat accelereaza procesul de vanzare a unei lucrari. Fara existanta unei terte parti, dvs. va reduceti costurile unui agent, a unei agentii sau a unei galerii fizice. Vezi oferta curenta.

Cat costa listarea picturilor?
Va rugam consultati aici oferta curenta.

Cum platesc pentru a expune lucrari?
Plata se poate efectua dupa validarea portofoliului de catre unul dintre administratori iar detalii se primesc prin email.

In cat timp devine portofoliul meu activ?
Dupa efectuarea platii de abonament, portofoliu dvs. si picturile devin active in maxim 3 zile lucratoare.

Ce tipuri de tablouri acceptati/Nu acceptati?
Nu acceptam lucrari care fac obiectul unor litigii, unor hotarari judecatoresti. Acceptam lucrari realizate de dvs. artistul, lucrari care se afla in posesia dvs si pot fi comercializate. Nu acceptam lucrari cu continut pornografic, ofensiv, care induce la ura si violenta, sau lucrari care nu se incadreaza in sfera artei, care promoveaza non-arta, sau lucrari care nu se incadreaza in limita bunului simt.
Ne rezervam dreptul de a NU accepta lucrari daca acestea nu se incadreaza in cele enumerate mai sus.

Daca inscriu o lucrare inseamna ca va fi cu siguranta aprobata?
Nu. Dupa ce ati inscris o lucrare nu inseamna neaparat ca aceasta va fi aprobata. Unele lucrari nu sunt acceptate daca nu se incadreaza in politica site-ului (cititi si intrebarea anterioara). Statutul lucrarilor le puteti vizualiza online, in contul dvs.

Cat timp raman pozele pe site?
Pozele vor ramane pe site atata timp cat doriti dvs. Site-ul nostru va ofera posibilitatea modificarii/stergerii lucrarilor de pe site (de ex. dupa acestea au fost vandute).

Cum ma contacteaza cumparatorii?
Persoanele interesate de lucrarile dvs. va vor contacta cu ajutorul unui formular online. Atunci cand exista cineva interesat de o pictura primiti instiintare prin email, iar dvs. contactati cumparatorul. Ramane intre cele doua parti sa stabileasca modalitatile de plata si de expediere.Intrebari Generale

Cum se numara vizitele pentru o lucrare?
Este numarata o vizita la 24 de ore.


Va rugam adresati intrebari la care nu ati gasit raspunsul legat de site-ul picturi.com: aici.

 

Subiecte
Teme
Tehnici
Cromatica